ΝΕΑ - ΑΝΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΜΙΑ ΑΝΤΛΙΑ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ

Η επιλογή μιας αντλίας θερμότητας μπορεί να έχει αρκετά οφέλη και πλεονεκτήματα. Ανάλογα με τις συνθήκες και τις ανάγκες σας, ορισμένοι λόγοι για την επιλογή μιας αντλίας θερμότητας μπορεί να περιλαμβάνουν τα εξής:

Εξοικονόμηση ενέργειας:
Οι αντλίες θερμότητας μεταφέρουν θερμότητα από μια πηγή χαμηλής θερμοκρασίας σε μια πηγή υψηλότερης θερμοκρασίας. Αυτή η διαδικασία απαιτεί λιγότερη ενέργεια από ό,τι η παραγωγή θερμότητας από μη ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, όπως οι συμβατικές θερμάνσεις.

Έξυπνη χρήση ενέργειας:
Οι αντλίες θερμότητας μπορούν να αντλήσουν θερμότητα από ποικίλες πηγές, όπως η γη, το νερό και ο αέρας. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να επιλέξετε τον πιο αποδοτικό τρόπο ανάλογα με τις συνθήκες του χώρου σας.

Κλιματικός έλεγχος:
Οι αντλίες θερμότητας μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο για θέρμανση όσο και για ψύξη. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία του χώρου σας κατάλληλα για να δημιουργήσετε ένα άνετο περιβάλλον όλο το χρόνο.

Περιβαλλοντική φιλικότητα:
Οι αντλίες θερμότητας λειτουργούν με τη χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, όπως η γεωθερμία, η θερμότητα του αέρα ή η θερμότητα του νερού. Αυτό μειώνει την εξάρτησή σας από τις μη ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και μειώνει τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου.

Μακροπρόθεσμη εξοικονόμηση χρημάτων:
Αν και η αρχική επένδυση για την αγορά και εγκατάσταση μιας αντλίας θερμότητας μπορεί να είναι υψηλότερη από τα παραδοσιακά συστήματα θέρμανσης, στον μακροπρόθεσμο χρόνο η απόδοση και η εξοικονόμηση ενέργειας θα οδηγήσουν σε μείωση των ενεργειακών σας λογαριασμών. Επιπλέον, οι αντλίες θερμότητας απαιτούν λιγότερη συντήρηση από ό,τι άλλα συστήματα θέρμανσης.

 

  1. Εσωτερική μονάδα & ζεστό νερό χρήσης
    Με δυνατότητα στοίβαξης μαζί με τη δεξαμενή νερού για εξοικονόμηση χώρου
  2. Καλοριφέρ υψηλών θερμοκρασιών
    Δεν υπάρχει ανάγκη αντικατάστασης των υφιστάμενων καλοριφέρ
  3. Εξωτερική μονάδα