Στη Τέχνιτον πρωταγωνιστούμε στην αγορά κλιματισμού, θέρμανσης και ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, δίνοντας έμφαση στις ανάγκες των πελατών μας και προσφέροντας ποιοτικά προϊόντα.

H TEXNITON Ο.Ε ιδρύθηκε το 1987 από τον Νικόλαο Βογιατζή με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας τη μελέτη την εμπορία και την υποστήριξη συστημάτων θέρμανσης, κλιματισμού. Από την ίδρυση της και μέχρι σήμερα είναι επίσημος διανομέας των μηχανημάτων κλιματισμού της DAIKIN, ενώ από το 2002 συνεργάζεται και με το Δίκτυο Τεχνικών Καταστημάτων της Διαθερμικής Α.Ε.

Στην ΤΕΧΝΙΤΟΝ Ο.Ε θα βρείτε:

  • Έμπειρο επιστημονικό προσωπικό
  • Άρτια οργάνωση
  • Πολυετή εμπειρία ιδιωτικών και επαγγελματικών εφαρμογών
  • Ειδικευμένα μόνιμα συνεργεία
  • Άρτια τεχνική υποστήριξη.

Το Όραμα μας

Το όραμα της Τέχνιτον βασίζεται στο θεμελιώδης τρίπτυχο ποιότητα, εξυπηρέτηση εμπιστοσύνη. Στα 36 χρόνια της η Τέχνιτον υπηρετεί πιστά τις αρχές αυτές και προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες και μοναδικά προϊόντα θεμελιώνοντας σχέσεις ζωής με τους πελάτες της και προσδίδοντας αναντικατάστατη αξία σε κάθε της συνεργασία.

Έτσι σε ένα προκλητικό αλλά παράλληλα παραγωγικό, και ευχάριστο περιβάλλον εργασίας προσφέρουμε τεχνολογικές λύσεις που εναρμονίζονται απόλυτα με τις ανάγκες των πελατών μας.

Άλλωστε η εμπειρία, η τεχνογνωσία και η συνέπεια της Τέχνιτον την κατέστησαν αξιόπιστο συνεργάτη, γεγονός που πιστοποιείται από τη συνεχή επιδίωξη της να εξελίσσεται και να βελτιώνεται με απώτερο σκοπό την προσφορά καινοτόμων και έξυπνων λύσεων στον τομέα της ενέργειας.

Η Τέχνιτον δεσμεύεται να συνεχίσει την παράδοση των προηγούμενων ετών, της απαράμιλλης ποιότητας, της άψογης εξυπηρέτησης και της απόλυτης εμπιστοσύνης, διατηρώντας έτσι ηγετική θέση στο χώρο της ενεργειακής προσφοράς.

Οι Συνεργάτες μας